1/5

  • Вкажіть Ваші контактні дані

  • Яка послуга Вам потрібна?

    або
  • Вкажіть посилання на поточний сайт

  • Які завдання має вирішити сайт?

  • В моей компании работает человек

Ваша заявка успішно надіслана!

memory

Євген Діденко:
Наш Вічний Герой

Переглянути
Photo
turn key

Створення та розробка сайтів під ключ

Розробка і створення сайтів під ключ передбачає комплексний підхід і надання спектра послуг зі створення інтернет-ресурсу.

  • маркетингове планування;
  • опрацювання дизайну;
  • програмування;
  • створення контенту і наповнення;
  • просування.
Створення та розробка сайтів під ключ
expertise

Які види сайтів ми створюємо?

  • CRM

    Це програмне забезпечення, що допомагає організувати і контролювати роботу всередині компанії та взаємодію з клієнтами.

    Детальніше
  • ERP

    Являють собою системи, що автоматизують контроль, планування, облік і аналіз усіх процесів, що відбуваються в межах фірми.

    Детальніше
  • Інтернет-магазини

    Розробка сучасних web-сайтів для торгівлі в мережі - популярна послуга. Успішне ведення бізнесу в цьому випадку не обходиться без інтернет-магазину - виду інтерактивного сайту, за допомогою якого рекламують товар, приймають і обробляють замовлення, спілкуються покупець і продавець.

    Детальніше
  • Букінги

    Створення та розробка веб-сайтів такої тематики затребувані у власників готелів, гостиниць та інших подібних комплексів для просування послуг, надання свіжої інформації та бронювання номерів у режимі онлайн.

    Детальніше
  • Корпоративні

    Являють собою великі ресурси, що містять інформацію про вашу організацію і є її "представництвом" у мережі. Розробка і створення бізнес web-сайтів такого типу - складне завдання, адже тут необхідний унікальний дизайн і фірмовий стиль. Функції корпоративного сайту: ознайомити користувача з вашою діяльністю, залучити клієнтів і розвивати бізнес.

    Детальніше
  • Веб-портали

    Послуги зі створення сайту передбачають і роботу над порталами. Ними називаються сайти, призначені для конкретної аудиторії, що надають інтерактивні сервіси.

    Детальніше
  • SaaS

    SaaS сервіси - це технологія, яка дає змогу використовувати програмне забезпечення як послугу через браузер або API без встановлення на ваш комп'ютер. Типовий приклад SaaS - інструмент для перевірки зворотних посилань linkbox.pro.

    Детальніше
our process

Етапи створення

Маркетингове планування

Перший крок - це визначення основ і з'ясування, що ж ви хочете отримати від майбутнього ресурсу, які цілі створення, чим він корисний відвідувачам. На цьому етапі складається ТЗ для команди виконавців;

Технічне планування

Його пропускають, якщо терміни стислі. Однак чітка постановка черговості завдань призводить до більш грамотного виконання і скорочення кількості правок. Під час планування визначають функціонування навігації та програмних параметрів;

Дизайн

Професійна розробка сайтів, що продають, обов'язково передбачає дизайн. Це складний етап, адже оформлення ресурсу відіграє ключову роль у тому, як його сприймуть відвідувачі. Він має відповідати стилю вашої компанії, відображати пропоновані товари або послуги та приваблювати клієнтів;

Верстка

Верстка - Це переклад дизайну з формату зображення в html-код. При якісній верстці проблем з роботою сайту в різних браузерах не виникне;

Вибір технологій

Створення сайтів на замовлення не обходиться без вибору технологій. Під час вибору головне оцінити всі переваги та недоліки наявних технологій і вибрати оптимальні для розроблюваного сайту.

Наповнення сайту

Включає текст, картинки та інший вміст. Якщо використовуєте CMS, ця процедура не викличе труднощів;

Тестування

За правилами воно проводиться після кожного етапу, але остаточне обов'язкове. Перевіряють працездатність у браузерах, наявність необхідних матеріалів і функціоналу, що правильно працює;

Розміщення сайту

Це остаточний етап розробки сайту. Після цього його просувають, додають нові матеріали;

technologies

СТВОРЕННЯ САЙТУ ВЕДЕТЬСЯ НА БАЗІ

Laravel – фреймворк із відкритим кодом. Головні риси: велика спільнота програмістів, пакети для підключення модулів, проста робота з даними, REST-маршрутизація тощо;

MODX – система управління, в якій ліцензія і вихідний код відкриті. Серед переваг варто відзначити: легкість розширюваності, кросбраузерна адмінка, сумісність із MVC, магазин доповнень, репозиторій розширень тощо.

Vue.js — JavaScript-фреймворк із відкритим вихідним кодом для створення призначених для користувача інтерфейсів.

Angular — це open source-фреймворк (не бібліотека!), який дає змогу створювати односторінкові додатки. Переваги: велике ком'юніті, MVC з коробки, висока швидкість розробки.

advantages

Переваги замовити створення сайту під ключ

3 причини замовити розробку сайту під ключ:

  • роботи зі створення ресурсу виконує компанія;
  • під час розробки ви продовжуєте поточні справи;
  • комплексність послуг (у результаті ви отримаєте оригінальний дизайн, відповідну CMS, регулярну технічну підтримку).
choose us

Замовити створення сайту від студії IT DEV GROUP - чому ми?

Замовити створення сайту у нас варто з таких причин:

професійний підхід до кожного проєкту;

досвід роботи в IT понад 5 років;

подальша підтримка сайту.

Хочете працювати з нами?

Подати заявку